Header-smal

Over Trebla

Grote en kleine opdrachten
Trebla Onderhoud is een gerenommeerde aannemer in onderhoud en renovatie en tevens schilderwerken uit Hoofddorp dat zijn werkgebied heeft in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Krachtig team vakmensen
Oprichter en eigenaar Albert Boon is de spin in het web voor al uw projecten in en rond het huis. Hij heeft een krachtig team van vakmensen om zich heen verzameld, dat alle denkbare werkzaamheden in en om het huis snel en professioneel tot een goed einde brengt. Een goed geolied team dat elke opdracht opnieuw goed werk aflevert.  

Ons team
Zelf is Albert Boon een meester in schilderwerk. Maar aannemer Trebla Onderhoud beschikt ook over ervaren elektriciens, timmermannen, stukadoors, tegelzetters, kitters, loodgieters en vloerenleggers.

Transparante offerte, vaste prijs
Aannemer Trebla Onderhoud maakt een duidelijke offerte, waarin alle besproken werkzaamheden en materialen voor uw opdracht staan omschreven. Ook spreken we duidelijk met u af wanneer we starten en wanneer we klaar zijn. Bij ons weet u daarom precies waar u aan toe bent. En gebeurt er iets onvoorziens? Of wilt u toch iets extra’s? Onze vakmensen hebben voor elke uitdaging een passende oplossing.

Albert Boon

Neem contact met mij op

Vlag-EN