Header-smal

Referenties

Mw. K., Hoofddorp: “Wat ik prettig vind aan Albert, is dat hij ook voor kleine klusjes komt. Zo deed mijn tuinverlichting het opeens niet meer. Hij heeft de kortsluiting opgespeurd en nu werkt alles weer perfect!”

Dhr. Ferwerda, Vijfhuizen: “Een nieuwe badkamer installeren is een behoorlijke klus, want leidingen moesten worden verlegd en muren anders. Albert was ons aanspreekpunt. Hij heeft het team van vakmensen goed aangestuurd en ons helemaal ontzorgd. Het eindresultaat is helemaal naar wens.”

Mevr. Van Steijn, Heemstede: “Albert heeft een prettige manier van werken. Vooraf een uitgebreide bespreking van alle werkzaamheden die moeten gebeuren en kort daarna een heldere offerte zonder verrassingen achteraf. En ik ben heel tevreden met het eindresultaat.”

Dhr. Van Rooyen, Hoofddorp: “Het buitenschilderwerk van ons huis was echt aan vervanging toe. Albert heeft het schilderwerk helemaal volgens afspraak netjes, binnen de afgesproken tijd en tegen een heel redelijk tarief verzorgd.”

Dhr. Hurks, Hoofddorp: “Albert verzorgde de keukenombouw bij onze nieuwe keuken. We zijn uitermate tevreden over de wijze waarop hij de coördinatie met alle vaklieden verzorgde. Het wil nog wel eens mislopen met de planning bij dat soort projecten, maar niet bij Albert! En toen achteraf bleek dat een deur niet helemaal soepel liep, kwam hij dat meteen verhelpen.” 

Fam. Zaal, Hoofddorp: “Albert is van alle markten thuis, hij doet vaak kleine klusjes bij ons in huis. Maar ook de keukenombouw voor onze nieuwe keuken heeft hij prima gecoördineerd met de tegelzetter, de stukadoor en de andere vakmensen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.”

Vlag-EN